Menu

Ema Company d.o.o sa sjedištem u Brčkom je osnovana 1996 godine kao distributerska kuća i bavimo se uvozom i distribucijom kvalitetnih konditorskih proizvoda. Godinama smo se razvijali i usavršavali tako da danas posjedujemo tri distributivna centra, u Sarajevu, Banja Luci te Brčko Distriktu. Naši kapaciteti iznose preko 2500 m2  poslovnog prostora te nas to čini konkuretninim na tržištu.

Pokrivenost kompletne Bosne i Hercegovine omogućena je uz pomoć 40 komercijalnih vozila koja su u vlasništvu firme i 50 radnika. Raspolažemo sa 5000 kupaca na područiju Federacije, Republike Srpske te Brčko Distrikta.

Trudimo se da tržištu ponudimo najkvalitetnije proizvode po pristupačnim cijenama i da našim kupcima ponudimo kvalitetniju uslugu i brzu dostavu. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom široke palete čokolada, voćnih sokova, lizalica te robe široke potrošnje.

Naš kvalitetan i odan rad ogleda se u tome da smo glavni zastupnici i distributeri za teritoriju Bosne i Hercegovine dugi niz godina sledećim visoko rangiranim turskim proizvođačima. Glavni zastupnik i distributer smo fabrike čokolade Şölen već 12 godina te fabrike voćnih sokova Dimes, fabrike lizalica Durukat te drugih.

brcko

logo-ema

Cerik bb, Brčko distrikt

Bosna i Hercegovina

Telefon: 049 745 382, 049 740 055

Faks: 049 745 246